Dubbel feest bij Van Haren in Weurt! 

Autobedrijf Van Haren bestaat dit jaar 65 jaar.

Een bijzonder jaar met feestelijke acties voor alle klanten, maar ook tijd voor vernieuwing….

65 jaar geleden heeft Jan van Haren dit familiebedrijf met veel liefde opgezet waarbij zijn zoon Edwin in zijn voetsporen is getreden. Nu Edwin deels in Spanje woont, waar hij een prachtige B&B runt samen met zijn vrouw  Marloes, werd het voor hem tijd om een opvolger te zoeken.

Deze alleskunner heeft hij gevonden. En wat voor één!

Kevin Hofkens, al 18 jaar werkzaam bij Van Haren, zal het bedrijf voort gaan zetten met evenveel liefde en aandacht zoals u van Van Haren gewend bent. Edwin zal op de achtergrond nog aanwezig zijn, maar heeft het volste vertrouwen in deze opvolger.

Kevin is 36 jaar, getrouwd met Jane en samen hebben zij een heerlijke tweeling.

Kevin is al 20 jaar werkzaam als automonteur in Nijmegen. Hij is begonnen bij Mazda Van Heumen en na 2 jaar terecht gekomen bij Autobedrijf Van Haren. Stilgezeten heeft hij niet. Hij heeft zich onder andere verder ontwikkeld tot APK-keurmeester en diagnose specialist. 

 

Kevin vertelt:
Ik heb altijd de wens gehad om een eigen bedrijf te beginnen en vind het fantastisch om dat juist hier te kunnen doen. Ik heb bij Van Haren altijd met veel plezier gewerkt en heb in de loop der jaren een hele fijne band opgebouwd met alle vaste klanten van Van Haren. Ik wil graag weer naar het “gevoel” van een ouderwetse  garage, uiteraard voorzien van alle moderne gemakken. Een stukje persoonlijke aandacht. Juist het contact met de mensen, dat maakt het leuk!

Mijn motto is dan ook: Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg….

In de showroom komt ook weer ruimte voor diverse merken auto’s. Voornamelijk kleine, compacte, maar vooral ook zuinige modellen.

Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie snel allemaal te begroeten in Weurt.

Kevin Hofkens