Kleine beurt bij Vakgarage Van Haren in Weurt

Bij Vakgarage Van Haren wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Van Haren niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Van Haren voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Weurt altijd langs Vakgarage Van Haren om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Weurt? Kom dan langs Kerkstraat 21 in Weurt (Gelderland). Of neem contact op via mail info@vakgaragevanharen.nl of bel naar 024-6770007.

Contactgegevens

Vakgarage Van Haren
Kerkstraat 21
6551 ZX Weurt

tel.: 024-6770007
mail: info@vakgaragevanharen.nl