BEREKEN UW PRIJS EN MAAK EEN AFSPRAAK

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Betaal achteraf na onderhoud
  • Specialist in Nijmegen e.o.
  • BOVAG en RDW erkend

Autovisie bij onderhoud en reparatie

Als u nu een auto onderhoudsbeurt of reparatie laat uitvoeren door uw Vakgarage, dan krijgt u gratis een mini abonnement op het blad Autovisie ter waarde van €21,-. U ontvangt een speciale Vakgarage editie van dit tweewekelijkse automagazine met daarin een voucher voor een abonnement van nog eens 3 nummers. Leuk om te krijgen of cadeau te doen!

Na ontvangst van de eerste Autovisie kunt u de code inwisselen voor het abonnement. Na het invullen van uw gegevens wordt uw abonnement geactiveerd en ontvangt u hiervan een welkomstmail. Tevens ontvangt u de 3 nummers van Autovisie digitaal op uw tablet. Uw abonnement wordt vervolgens automatisch stopgezet. Uw persoonlijke code is te activeren tot 30 april 2019 en vrij overdraagbaar. 

Plan nu uw afspraak

Auto onderhoud en reparatie Weurt

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto zorgt ervoor dat deze de waarde langer behoudt en het zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens een onderhoudscheck bij Vakgarage Van Haren is het mogelijk dat defecte onderdelen aan de auto ontdekt worden voordat dit schade toebrengt. Vakgarage Van Haren verricht op vakkundige wijze onderhoud en reparatie aan uw auto. Heeft uw auto onderhoud nodig en woont u in of nabij Weurt, kom dan gerust langs bij Vakgarage Van Haren. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk.

Geeft uw auto de periodieke onderhoudsbeurt aan in het dashboard, of voelt u dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Zorg dat u een afspraak maakt en hier niet te lang mee doorrijdt. Vakgarage Van Haren gelegen aan Kerkstraat 21 bekijkt uw auto en bepaalt altijd voorafgaand aan de onderhoudsbeurt wat de kosten zullen zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 024-6770007 of mail naar info@vakgaragevanharen.nl

Auto onderhoud in Weurt, provincie Gelderland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Maak nu een afspraak!